Detalii proiect

Mai jos gasiti cateva detalii cu privire la acest proiect.

 • Client
  Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime” SA Constanta
 • Obiectiv proiect
  Lucrari de reparatii diguri
 • Data începerii lucrărilor:
  14.11.2018
 • Durată:
  60 luni

Lucrari de reparatii diguri Constanta si Midia

Materialele, echipamentele si calificarile fortei de munca, necesare executiei lucrarilor , vor fi in conformitate cu legislatia romana si normele europene aplicabile, sau cu alte standarde ce  vor fi supuse aprobarii de catre Inginer. Masuratorile topo-batimetrice vor fi utilizate pentru a verifica si demonstra ca nivelele si dimensiunile lucrarilor se incadreaza in tolerantele definite pentru lucrarile proiectate . Pentru a asigura o masuratoare adecvata a lucrarilor, vom folosi urmatoarele metode de masurare  definite in acest capitol:

Tehnica de efectuare a masuratorilor va fi adaptata sectiunilor ce urmeaza a fi masurate, respectiv piatra, blocuri de beton, stabilopozi sau fundul marii.

Tehnologia de executie:

Lucrarile de executie se vor realiza atat de pe uscat cat si pe mare. Lucrarile de reparatii care se executa de pe uscat se realizeaza cu ajutorul macaralei pe senile  montata pe coronamentul digului care poate monta stabilopozi si blocuri de piatra pana la distante de 20m.

Lucrarile de reparatii care se executa pe apa se vor realiza cu macaraua plutitoare. Transportul stabilopozilor noi care vor fi pusi in opera se poate realiza cu gabara, care va putea servi si ca loc de depozitare a stabilopozilor reutilizati, necesari a fi scosi de pe pozitie o scurta perioada de timp, in care se vor efectua completarile necesare la mantaua din blocuri de piatra pentru aducerea la profil. Blocurile de piatra necesare si piatra bruta necesare completarii mantalelor vor fi transportate pana la locul de punere cu autobasculante.

Despre companie

Consal Trade este o societate cu capital integral privat, înfiinţată în 1994, şi dispune de un colectiv de specialişti de înaltă calificare cu o prestigioasă vechime în domeniu, precum şi de un parc corespunzător de utilaje performante si mijloace de transport.

Vezi și alte...

LUCRĂRI REPREZENTATIVE

Vezi și alte lucrări executate cu profesionalism, cu care ne mândrim: