Detalii proiect

Mai jos gasiti cateva detalii cu privire la acest proiect.

  • Client
    Administratia Porturilor Maritime Constanta
  • Obiectiv proiect
    Proiectare/intocmire PT, DDE, CS
  • Data realizarii
    ?

Dispozitiv linii ferate industriale in zona poarta 10 Port Constanta

COMPANIA NATIONALA “ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME” SA CONSTANTA a scos la licitatie Contractul de lucrari (proiectare + executie) pentru obiectivul Dispozitiv de linii ferate industriale in zona Poarta 10 – Port Constanta.

Obiectul contractului:

Servicii de proiectare pentru:- Intocmire PT, DDE, CS pentru intregul proiect de investitie si defalcat pe ,,Lucrari aferente C.N. A.P.M. S.A. Constanta – lucrari care la finalizare vor ramane in proprietatea C.N. A.P.M. S.A. Constanta’’ si ,,Lucrari aferente CN CFR SA – lucrari care la finalizare vor ramane in proprietatea CN CFR SA. Executie ,,Lucrari aferente C.N. A.P.M. S.A. Constanta’’: In cadrul acestui contract se vor executa lucrarile aferente C.N. A.P.M. S.A. Constanta. Lucrarile aferente CN CFR SA (stabilite in cadrul Tarifului de Racordare) vor face obiectul unei proceduri de achizitie publica organizata de CN CFR SA.

Conform temei de proiectare, traseul proiectat al liniei ferate industriale se va situa intre cladirea statiei Constanta Ferry-Boat si platformele din dreptul Portii 10 Port Constanta inchiriate de catre operatorii de marfa.

Vezi și alte...

LUCRĂRI REPREZENTATIVE

Vezi și alte lucrări executate cu profesionalism, cu care ne mândrim: