PSI

Serviciul pentru situatii de urgenta din organigrama societatii noastre este incadrat, dotat si functioneaza in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, privind managementul situatiilor de urgenta.

            Serviciul actioneaza pentru :  “prestarea serviciilor de prevenire si stingerea incendiilor terestre precum si stingerea incendiilor la navele si instalatiile plutitoare aflate la cheu in Porturile Constanta, Midia, Mangalia si Tomis” izbucnite pe domeniul public administrat de Compania Nationala “Administratia Porturilor Maritime” S.A. Constanta.

            Personalul incadrat pe compartimente, grupe si echipe de interventie, salvare si prim ajutor, este calificat conform cerintelor standardelor ocupationale fiind antrenat si pregatit continuu pentru indeplinirea criteriilor de performanta. Dispunem si de avizarea ca furnizor de calificare profesionala – nivel 2 de pregatire pentru standardul de servant pompier si putem califica la cerere, personalul serviciilor de urgenta.

            Serviciul dispune de autospeciale si utilaje de interventie necesare pentru salvarea/ evacuarea persoanelor aflate in pericol la inaltimi, pentru stingerea incendiilor, limitarea si inlaturarea urmarilor interventiilor pe tipuri de riscuri identificate si cuantificate in locatiile operatorilor economici portuari, in conformitate cu prevederile legislatiei privind managementul operational pe timpul producerii situatiilor de urgenta.

 

 
© Consal Trade - 2009
Designed by OGMIOS